2023. február 8., Aranka

Riasztó

#rendőrség #lopás #kékfény #erk

Ráérzett a lopásra, de a második fosztogatásakor lebukott az erki betörő

Székely Zoárd 2022.03.31. 08:28

A rendőrök már keresték, amikor úgy döntött, hogy visszamegy a lopás helyszínére.

Nehéz eldönteni, hogy pofátlan vagy inkább csak balek volt az az erki fiatalember, aki ellen lopás miatt indított eljárást a Hevesi Rendőrkapitányság nemrég.

 

A nyomozás adatai szerint a 23 éves férfi kedden, a koraesti órákban egy erki ház melléképületének ajtaját megrongálta, majd onnan egy fűkaszát és egy üzemanyaggal teli kannát lopott el.

A betörést a ház tulajdonosa két órával később észlelte, amikor ellenőrizte a kamerafelvételeket, így látta meg, hogy egy ismeretlen tartózkodott az udvarán, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a helyszínen azonnal megkezdték az adatgyűjtést, a kamerafalvételen felismerték a feltételezett elkövetőt, akit elkezdtek keresni.

Nem sokkal később a ház tulajdonosa felhívta a helyi körzeti megbízottat, hogy a férfi visszament az udvarára.

A rendőrök a 23 éves erki lakost előállították, lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ő pedig beismerő vallomást tett. Kihallgatásán azt mondta, hogy a fűkaszát eladta, a kannát viszont elhagyta a faluban. A fűkasza végül meglett, azóta visszaadták a tulajdonosnak.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló