2024. július 22., Magdolna

Riasztó

#tűzoltóság #nagybarca #lénárddaróc

Felborult egy tűzoltóautó, leégett és lakhatatlanná vált a lángoló ház Lénárddarócon (VIDEÓ)

Kovács Dávid 2022.05.17. 08:53

Még a házak is megremegtek, amikor a jármű az oldalára borult.

 

Egy lángoló házhoz szállította a vizet egy tűzoltóautó, amikor nagy valószínűséggel durrdefektet kapott, ezért a jobb oldalára borult a Borsod megyei Nagybarcán vasárnap.

 

tuzoltoauto
Kép: Agria TV / Facebook

 

A Tények összeállítása szerint rengeteg mentő érkezett a helyszínre. A helyiek szerint még a házak is megremegtek, amikor a vízszállító a felborult. A nagy csattanással a jobb oldalára boruló jármű végül az útmenti árok szélén állt meg. A vízelvezető árokban még másnap is jól látszott az autó becsapódásának nyoma.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a tűzoltóautó sofőrje nem sérült meg. A baleset pontos körülményeit egyelőre még vizsgálják.

A lénárddaróci háztűzhöz több helyről is riasztották a tűzoltókat, akik bár eloltották a lángokat, az épület mégis lakhatatlanná vált. A családi ház teteje porig égett, de lakói még időben kimenekültek onnan, egyikük sem sérült meg, a Tények információi szerint a szomszédoknál kaptak szállást.

 

A Tények anyagát itt lehet megnézni:

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló