2023. december 9., Natália

Riasztó

#baleset #m3-as autópálya #karácsond

Felborult egy autószállító az M3-ason, belehajtott egy kisteherautó, abba pedig egy másik tréler

Kovács Dávid 2022.02.20. 08:30

A Karácsond közelében történt baleset miatt teljes útlezárást rendeltek el.

Vasárnap hajnalban – 5 óra 40 perc körül – felborult egy autószállító tréler az M3-as autópálya Eger felé vezető oldalán, Karácsond közelében, közölte a Police.hu.

 

A rendőrség tájékoztatása szerint a felborult trélerbe ezután két másik jármű is belehajtott. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása ezt némileg árnyalja. "A baleset következtében a kocsiba hajtott egy kisteherautó, majd ennek a járműnek ütközött egy másik tréleres kocsi, amely két autót szállított" – közölték.

 

A rendőrség és a katasztrófavédelem egyaránt arról ír, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján személyi sérülés nem történt. A baleset helyszínéről a köztévé híradója is bejelentkezett: a tudósítás szerint az M3-as autópálya érintett szakaszán nem volt nagy forgalom a baleset idején, a feltorlódott autókat a leállósávon próbálták átengedni.

 

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Nyíregyháza irányába vezető oldalt teljes szélességében lezárták. A rendőrség későbbi tájékoztatása szerint a forgalom fél tíz körül újraindult.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló