2022. május 27., Hella

Riasztó

#rendőrség #rongálás #fejsze #kékfény

Fejszével törte be egy ház ajtaját egy mátraderecskei férfi

Székely Zoárd 2021.08.30. 08:18

Biztos nem találta a csengőt.

Eljárást folytat az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse egy mátraderecskei lakos ellen, aki a gyanú szerint 2021. január 26-án délután egy parádi ingatlan udvarára bement, majd egy fejszével betörte a ház nyílászáróinak üvegeit, valamint megrongált egy villanyóra dobozt és egy fakorlátot.

Őrjöngés Parádon: a férfi bement egy udvarra és baltával esett a háznak - FOTÓK

A police.hu beszámolója szerint az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse folytat eljárást egy mátraderecskei lakos ellen, aki a gyanú szerint 2021. január 26-án délután egy parádi ingatlan udvarára bement, majd egy fejszével nekiesett a háznak. Az illető a baltával betörte a ház nyílászáróinak üvegeit, valamint megrongált egy villanyóra dobozt és egy fakorlátot.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 41 éves férfi feladta magát a parádi körzeti megbízottnál, aki rongálás bűntett miatt hallgatta ki őt. Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsított egy korábbi sérelem miatt rongálta meg a parádi házat.

N3616068
Fotó: police.hu

 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrőrs munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

 

(Via police.hu)

 

 

Címlapfotónk illusztráció.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló