2023. december 9., Natália

Riasztó

#eger #baleset #közlekedési baleset #szén-monoxid #nagyvisnyó #nagyút

Vasárnap esti baleset Nagyvisnyónál: egy kocsi letért az útról és fejre állt – FOTÓK a helyszínről

2021.02.22. 14:03

Az autó utasai szerencsére sérülés nélkül megúszták a balesetet.

Két szén-monoxid érzékelő jelzéséhez és két balesethez kérték a Heves megyei tűzoltók segítségét vasárnap – közölte hétfőn a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Két helyszínen is a mérges gáz jelenlétét jelezték a szén-monoxid érzékelők: Egerben a Berva lakótelepen egy lakásban a reggeli órákban, egy Koszorú utcai családi házban pedig estefelé szólalt meg a szén-monoxid-érzékelő készülék. A város hivatásos tűzoltói méréseket végezetek, melyek alátámasztották a veszélyes gáz jelenlétét az ingatlanokban. A gázszolgáltató szakemberei a gázüzemű készülékek használatát mindkét helyen megtiltották. A szén-monoxid érzékelőnek köszönhetően, a lakók még idejében cselekedtek, ennek köszönhetően senki nem szenvedett szén-monoxid-mérgezést.

 

A balesetek egyikéről portálunk is bezsámolt: összeütközött négy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyút térségében, vasárnap este. A füzesabonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították mindkét járművet, majd biztosították a helyszínt. Az autókban összesen kilenc ember utazott, a balesetben senki nem sérült meg.

 

A másik közlekedési baleset vasárnap kora este történt, Nagyvisnyó határában. Itt letért az útról és tetejére borult egy autó. A bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. A kocsiban öten utaztak, senki sem sérült meg. A helyszínről a katasztrófavédelem az alábbi fotókat osztotta meg:

 

20210221_182437

20210221_182449

20210221_182913

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló