2021. augusztus 1., Boglárka

Riasztó

#baleset #lopás #személyautó

Kisgyerek is ült az autóban, amit egy ittas férfi nyúlt le Farkaslyukon, hogy aztán az árokba vezesse (FOTÓK)

Barna Benedek 2021.05.04. 17:24

Az illetőnek egyébként jogsija se volt.

A police.hu keddi beszámolója szerint az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a jogosítvánnyal sem rendelkező férfit, aki a gyanú szerint ittasan, egy engedély nélkül elvitt autóval szenvedett balesetet a Heves megye szomszédságában fekvő Farkaslyukon úgy, hogy a kocsiban benne ült az autó tulajdonosának 5 éves gyermeke is. 

 

Mint a rendőrségi honlap írja, a nyomozás adatai szerint a 23 éves farkaslyuki férfi május 1-jén 18 óra körül a borsodi község Jázmin utcájában parkoló egyik autóba beült, és a benne felejtett slusszkulccsal beindította, majd elhajtott a helyszínről. A járműben a tulajdonos 5 éves gyermeke is benne ült. A gyanúsított pár száz méter haladás után egy árokba hajtott, és a kocsit - a könnyű sérülést szenvedett gyerekkel együtt segítségnyújtás nélkül - hátrahagyta.

 

A járőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit az otthonából - három órán belül - állítottak elő a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Az Ózdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfival szemben.

 

5_1612

3_2590

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló