2024. június 19., Gyárfás

Riasztó

#gyöngyös #lopás #áruház #rendőrségi felhívás

Ezt a két férfit keresi a gyöngyösi rendőrség, felismeri őket valaki? (FOTÓ)

Barna Benedek 2022.06.29. 14:47

Egy áprilisi eset miatt keresik őket, a lakosság segítségét kérték.

 

A rendőrök keresik két ismeretlen elkövetőt keresnek egy gyöngyösi áruházban történt tavaszi eset miatt – derül ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai, a police.hu-n megjelent közleményéből.

 

Azt írják, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. Az eddigi adatok alapján

a két elkövető idén április 16-án 18 óra 20 perc körül egy gyöngyösi áruházban különböző termékeket pakoltak a bevásárlókocsijukba, majd azzal fizetés nélkül akartak távozni. A kijáratnál a biztonsági őr megpróbálta megállítani őket, de a kocsit hátrahagyva sikerült elmenekülniük.

A férfiakról az alábbi felvételt tették közzé, és kérték, hogy aki a kép alapján felismeri őket, továbbá a tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

gyöngyös-fizetés-nélkül

(Kép forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló