2022. november 28., Stefánia

Riasztó

#eger #részeg #sofőr #kékfény #riasztó

És megint piás sofőr Egerben: ő már a temető kerítését is kidöntötte egy megfújt teherautóval

Nagy Donát 2021.11.08. 11:01

Próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélnék, abból talán tanulna.

 

Jármű önkényes elvételének bűntette és más, kapcsolódó bűncselekmények miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy 31 éves férfival szemben, aki idén májusban kötötte el a munkáltatója tulajdonát képező teherautót Egerben, írja közleményében az ügyészség.

A vádlott a cselekmény elkövetésekor súlyos fokban ittas volt, talán ezért sem zavarta őt az, hogy néhány nappal korábban egy szabálysértési eljárásban a rendőrség eltiltotta a közúti járművezetéstől.

Ittasságának azonban a gátlástalan járműhasználat mellett további következményei is lettek, mivel kevéssel éjfél előtt a teherkocsival belerohant a Kisasszony temető kerítésébe, melyet átszakítva a temetőben állt meg.

 

A járási ügyészség a jármű önkényes elvételének bűntette mellett ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével és a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés vétségével is vádolja a férfit, akivel szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetést és járművezetéstől eltiltást indítványozott.

 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló