2021. május 14., Bonifác

Riasztó

#mezőkövesd #verekedés #bicikli

Érdemes elmenni Egerből? Mezőkövesd mellett fejbe rúgtak egy fiatalt, mert útban volt a biciklinek

2021.01.21. 09:14

Városunk határaitól nem messze már egy igen-igen kemény világ kezdődik. Jobb a fenekünkön maradni.

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 36 éves férfival szemben. A vádirat szerint a férfi 2020. augusztus 26-án délután, egy Mezőkövesdhez közeli községben lévő dohánybolt előtti járdán haladt kerékpárral. Mikor észlelte, hogy a dohányboltnál beszélgető fiatalok az útjában állnak, odaszólt nekik, hogy menjenek arrébb. Erre a társaságban lévő egyik kiskorú személy visszaszólt a vádlottnak, hogy ő is leszállhatna a kerékpárról, hogy elférjenek egymás mellett.

 

A vádlott ekkor kikerülte a beszélgető csoportot, leszállt a biciklijéről és visszament a fiatalokhoz. A vádlott a neki visszaszóló fiatal fiút fejbe rúgta és közölte vele, hogy most legalább megtanulta, hogy nem lehet az útjába állni.

 

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett és könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.

 

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen. A járási ügyészség a férfit garázdaság és könnyű testi sértés vétségével vádolja és vele szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban közérdekű munka és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Mezőkövesdi Járásbíróságnak.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló