2023. október 1., Malvin

Riasztó

#eger #verekedés #bíróság

Eltörte egy diák állkapcsát Eger belvárosában, vádat emeltek ellene

Székely Zoárd 2021.11.26. 09:19

Egy chatüzenet miatt robbant ki a balhé.

Eger turisták által is gyakran látogatott belvárosában követett el erőszakos bűncselekményt tavaly nyáron egy 21 éves szakmunkás, akivel szemben emiatt az Egri Járási Ügyészség emelt vádat a járásbíróságon.

 

A vádirat szerint a fiatalember 2020. augusztus 6-án késő délután az Érsek utcát a Belvárosi udvarral összekötő átjáróba hívta a 17 éves sértettet, akivel véletlenül futott össze az utcán. A kapualjban a vádlott számon kérte a középiskolás diákon, hogy milyen hangnemben írt korábban üzenetet egy lányismerősüknek.

Ebből szóváltás támadt, melynek során a terhelt úgy vágta állon ököllel a fiút, hogy annak nem csak leesett a szemüvege, de eltörött az állkapcsa is.

A járási ügyészség súlyos testi sértés bűntettével vádolja a tettét beismerő elkövetőt, akivel szemben arra tett indítványt, hogy a bíróság – büntetővégzéssel – ítélje őt felfüggesztett börtönbüntetésre.

 

 

Címlapfotónk illusztráció.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló