2023. december 4., Borbála Barbara

Riasztó

#ügyészség #garázdaság

Elmet az esze, ütött és nekikezdett a kocsma lebontásának is - VIDEÓ


Bárszék is repült a sörözőben.

 

Az Egri Járási Ügyészség a büntetőeljárás feltételes ügyészi felfüggesztéséről határozott azzal a 40 éves gyanúsítottal szemben, aki egy férfi bántalmazása után nem sokkal önként feladta magát a rendőrségen. 

 

A járási ügyészség határozata szerint a férfi 2022 novemberében, egy egri sörözőben italozott barátjával, aki szóváltásba keveredett egy másik vendéggel. A gyanúsított látszólag nyugodtan kortyolgatta italát, aztán a korábbi nézeteltérés miatt hirtelen a pultnál lévő férfire támadt, akit először ököllel fülön vágott, majd tovább bántalmazott. A megtámadott férfi védekezésképpen eltávolodott a gyanúsítottól, aki azonban felkapott egy bárszéket és azt haragosa felé dobta.

 

A bántalmazás következtében a megtámadott férfinak nem lett sérülése.

 

 

 

A gyanúsított kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

 

Az Egri Járási Ügyészség a garázdaság vétség miatt indult eljárást egy év hat hónapra feltételesen felfüggesztette. Az ügyészség – mivel annak egyéb jogszabályi feltételei is fennálltak – azért döntött így, mert a férfi nem sokkal a cselekmény elkövetése után önként feladata magát a rendőrségen, és beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, ezzel is hozzájárulva az eljárás gyors befejezéséhez.

 

 A cselekményt a szórakozóhely biztonsági kamerája rögzítette. 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló