2021. April 11., Leó Szaniszló

Riasztó

Elfogták a 19 éves füzesabonyi gyilkost, a fővárosban bukkantak a nyomára – VIDEÓ

2020.6.20. 7:40

Beismerő vallomást tett.

 

Az Egri Ügyek is beszámolt róla, hogy 2020. június 17-én 9 óra körül füzesabonyi otthonában holtan találtak egy 26 éves férfit. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát.

 

Adatgyűjtést követően a feltételezett elkövetőt azonosították a rendőrök, majd az elrendelt körözés alapján 2020. június 18-án az esti órákban a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a főváros X. kerületében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható Sz. Gergőt, akit átadtak a Heves megyei nyomozóknak.

 

 

A 19 éves férfit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során részletes beismerő vallomást tett. A fiatal ellen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, továbbá előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

 

 

Dugóhúzóval ölték meg a füzesabonyi férfit, akinek holttestét saját lakásában találták meg - VIDEÓ

A gyilkost még nem fogták el. Portálunk is beszámolt arról, hogy a rendőrség egy füzesabonyi gyilkosság ügyében nyomoz. Az Agria TV csütörtök esti beszámolójában újabb részleket közölt az esetről. A 26 éves férfit a tévé információi szerint dugóhúzóval szúrták nyakon, később a főbérlője találta meg vérbefagyva füzesabonyi lakásában.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló