2023. december 9., Natália

Riasztó

#mezőkövesd #ügyészség #bántalmazás

Elcsaltak az iskolából, majd megvertek, orális szexre akartak kényszeríteni egy fiút Mezőkövesden

Kovács Dávid 2022.04.07. 10:15

A diákot többször megütötték, megfejelték.

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Mezőkövesdi Járási Ügyészség egy 21 éves férfi ellen, aki két hónappal ezelőtt többször megütött, letérdeltetett, illetve megfejelt egy kiskorút az egyik helyi játszótéren.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség közleménye szerint a férfi február elején, a déli órákban, csalta el egy mezőkövesdi középiskola udvaráról a kiskorú fiút. Azt mondta neki, hogy beszélni szeretne vele, ám amikor a diákkal megérkeztek a játszótérre – ahová egyébként más tanulók is elkísérték őket –, felszólította az iskolást, hogy térdeljen le, különben meghal.

 

A férfi a letérdeltetés szándékát is egyértelművé tette: a vádirat szerint az akarta, hogy a kiskorú "szexuális cselekményt végezzen" rajta. Az iskolás ennek azonban nem tett eleget, ezért a férfi először tenyérrel arcon ütötte, majd lefejelte őt. Itt azonban nem állt meg, ezután tenyérrel és ököllel is mintegy tizenötször állcsúcson ütötte, majd távozott a helyszínről. A férfi részéről a bántalmazás nem a szexuális cselekmény kikényszerítése érdekében történt – teszi hozzá az ügyészség.

 

Az iskolás nyolc napon belül gyógyuló, az orra zúzódásával járó sérüléseket szenvedett a játszótéren. Ő és törvényes képviselője könnyű testi sértés vétsége miatt kérte a férfi felelősségre vonását. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

 

(Indexkép: Mezőkövesd / Wikipédia)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló