2023. március 29., Auguszta

Riasztó

#katasztrófavédelem #közlekedési baleset

Egy tűzeset, három műszaki mentés csütörtökön


 

Csütörtökön összesen 6 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába. A 1 tűzesetet és 3 műszaki mentést összesen 3 hivatásos és 1 önkormányzati tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 2 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

 

Összeütközött két személyautó csütörtök hajnalban a 25-ös főúton, Szarvaskő közelében, a 30. kilométernél. Műszaki mentés céljából a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók vonultak ki a balesethez, akik áramtalanították az autókat, majd a forgalmat akadályozó járműveket az úttestről letolták.

 

Elektromos szekrény gyulladt ki Egerszalók Ady Endre útján délelőtt. Az egri hivatásos tűzoltók tűzoltó készülékkel oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

 

Villanyoszlopnak hajtott egy autó tegnap kora délután Domoszló Kossuth Lajos útján. Az ütközéstől az oszlop egyik lába kitört, a balesetes jármű pedig egy másik kocsinak ütközött. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót, az oszlopot az áramszolgáltató szakemberei javították meg. Az eset során senki nem sérült meg.

 

fotó: Agria Tv

 

Három személykocsi és egy teherautó rohant egymásba este Egerben, a Vörösmarty Mihály utcában. Az egri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hatan utaztak. A balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők ellátták.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló