2023. február 2., Karolina Aida

Riasztó

Egy tolató kisteherautó sodort el egy idős hölgyet Egerben, Sarudon is történt hasonló eset

2019.11.30. 00:00

A péntek nem a tolató kisteherautók mögött közlekedőké volt.

 

Még tegnap kaptunk egy jelzést, miközben egy tolató autó elütött egy idősebb hölgyet Egerben. Akkor még nem tudtuk, hogy nem ez az egyetlen olyan baleset ezen a napon, amely egy kisteherautó mögött történik Heves megyében.

 

A rendőrség szombat reggel kiküldött baleseti összesítőjében szerepel, hogy az elmúlt 24 órában két sérüléses balesetnél is egy-egy tolatást végző kisteherautó mögött áthaladó gyalogos illetve kerékpáros sérült meg. Ebből az egyik az egri eset, a másik egy sarudi, ahol egy kisgyerek sérült meg – utóbbi helyszínéről az Eger Hírek számolt be.

 

 

A rendőrség tájékoztatásából egyebek közt az is kiderül, hogy az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába kettő anyagi kárral járó és három személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

 

Az egyik anyagi káros baleset vaddal történő ütközés miatt következett be. A rendőrök további két ittas és egy eltiltás hatálya alatt álló sofőrrel szemben intézkedtek.

 

A rendőrség tájékoztatójában külön kiemelik, hogy kerékpárosként, motorosként és gyalogosként fordítsunk kiemelt figyelmet arra, hogy a várhatóan tolatást végző járműveket nagyobb ívben kerüljük ki és semmi esetre se álljunk meg mögöttük. Az ilyen típusú járművek vezetőit arra figyelmeztetik, hogy tolatás előtt minden esetben győződjenek meg az út akadálytalanságáról, ha van rá lehetőségük, kérjenek külső segítséget vagy használják a tolatókamerát.

 

Országos csalókra csapott le a Heves megyei rendőrség és a TEK - FOTÓK és VIDEÓK

Az ózdi és mezőszemerei férfiak előleget csaltak ki áldozataikból, aztán köddé váltak. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatalának, és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével bűnszervezetben elkövetett csalás, továbbá pénzmosás és lopás bűncselekmények gyanúja miatt tartottak összehangolt akciót 2020.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló