2023. december 6., Miklós

Riasztó

#tolvaj

Egy kleptomán férfi garázdálkodott Egerben és a környék településein

Nagy Donát 2022.06.23. 10:51

Mutatjuk a hosszú listát, mit és honnan vitt el a tolvaj.

Az Egri Járási Ügyészség egy olyan fiatalember ellen emelt vádat, aki nem csak az édesanyjától lopott, de emellett nagy számban követett el további bűncselekményeket, ami miatt most letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

 

A nemrégiben benyújtott vádirat szerint a 23 éves, többszörösen büntetett előéletű elkövető 2021. augusztus 25-én éjjel rövidítette meg az anyját a közös demjéni lakásukon, ahol a szobai komódban tartott ruhák közül titokban elcsent 180.000 forintot. Ez az összeg egy vendégház heti bevétele volt, mely vendégházból a vádlott ugyan ebben a hónapban különböző szerszámot tulajdonított el.

 

De lopott a férfi műszaki cikkeket is, amiket azután eladásra kínált novemberben egy egri lakásban. Mikor az ott élő ismerőse ezeket nem akarta megvenni tőle, a terhelt – távozás közben – elemelte a sértett pénztárcáját az előszobai cipős szekrényről.

 

lop22

 

2021 augusztusában a megrögzött tolvaj Demjénben kerékpárt lopott, szeptemberben Egerben kirámolt egy szállodai szobát, valamint egy magánlakást, egy albérletből eltulajdonított egy pénztárcát, továbbá nőismerősével közösen Egerszalókon elkötött egy kisteherautót. És mindezek tetejébe egy társasházban még garázdálkodott is.

 

A járási ügyészség többrendbeli lopás mellett jármű önkényes elvételének bűntettével, és – garázda magatartása kapcsán – súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a különös visszaesőt, akivel szemben főbüntetésül három és fél év börtön kiszabására tett indítványt a vádiratában.

 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló