2021. december 1., Elza

Riasztó

#körözés #késelés

Egri születésű késelőt köröz a rendőrség, aki egy hajléktalanszállón támadt egy orvosra (FOTÓ)

2021.04.03. 15:04

A police.hu felhívása szerint a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancs alapján körözést rendelt el egy egri születésű 47 éves férfi, Baráth Gábor ellen, aki a rendőrségi kiáltvány szerint emberölési kísérletet követett el. A Heol kérdésére Szabó József Tamás sajtószóvivő elmondta, az elfogatóparancsot azért adták ki, mert az elkövető nem reagál a bírósági idézésekre, jelenlegi tartózkodási helye pedig ismeretlen.

 

Baráth Gábor még 2019-ben Budapest egyik hajléktalanszállóján keveredett szóváltásba egy ott dolgozó orvossal. A sértett – aki szintén a szállón tartózkodott – a vita hallatán közbelépett és viselkedése miatt kérdőre vonta a körözött férfit.

baráth gábor

Ezt követően dulakodni kezdtek, majd Baráth Gábor előkapott egy 15 centiméter pengehosszúságú kést, amellyel a sértettet hét alkalommal megszúrta az arcán és fejének több pontján, még a nyakán is.

 

A sértett a támadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban reálisan fennállt életveszélyes, vagy akár halálos eredménnyel járó sérülés lehetősége is.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló