2024. február 23., Alfréd

Riasztó

#bántalmazás #fiatalkorú

Egri kamaszok csicskáztatták társukat - VIDEÓ

2022.11.14. 21:51

Addig pofozta, amíg engedelmeskedett neki, és letérdelt előtte – videón, ahogy egy egri kamasz egy iskolás fiút bántalmaz

 

Letérdepeltetett maga előtt egy iskolás fiút egy másik kamasz és addig pofozta, amíg nem engedelmeskedett neki áldozata - számolt be az Agria Tv. Állítólag még nyáron készült a felvétel, fényes nappal, Eger belvárosában. A pszichológus szerint a gyermekerőszak mögött legtöbbször önbizalomhiány áll.

 

 

A felvételen hatalmas pofont kevert le az egyik kamaszfiú a másiknak. Többen is láthatták az esetet, egy adott pontban látszik is, hogy valaki elsétál a kamera előtt. Az egyik fiú arra kényszerítette a rövidnadrágos iskolást, hogy ereszkedjen térdre előtte. Többször arcon vágta, mígnem áldozata leguggolt, de ezzel sem elégedett meg a bántalmazója.

 

Hiába kérték a többiek, nem hagyta abba a nyilvános megalázást. Végül az iskolatáskás gyerek letérdelt előtte, megrémülten.

 

Hogy hány évesek lehettek a fiatalok, és melyik iskola tanulói, nem tudni, de a belvárosban, az Erzsébet udvarnál, egy kapualjban történhetett a bántalmazás. A rendőrség nem tud az esetről, azt írták, az ügyben nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Tusori Eszter pszichológus az esetről azt mondta: nem véletlen, hogy egyre több videóra vett bántalmazás kering az interneten. Az erőfitogtatásnak ugyanis kell, hogy legyen közönsége, ettől remél elismerést a bántalmazó. Ezzel a dominanciával próbálegyfajta defenzív önértékelést kialakítani magában, "ha nálam lejjebb van valaki, akkor én mégis csak feljebb vagyok" alapon – fogalmazott. Felmérések szerint a gyermekek közötti erőszak más formái – mint a kiközösítés, a kifigurázás vagy az internetes zaklatás – is egyre gyakoribbak. A szülőkön és a pedagógusokon is sok múlik, hogy az áldozatokban tudatosuljon: van segítség, ezért ne féljenek beszélni róla, ha bántják őket.

forrás: Agria Tv

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló