2022. augusztus 8., László

Riasztó

#eger #rendőrség #ózd

Egri ékszerboltból lopott az ózdi Bonnie és Clyde, fegyveres rendőrök csaptak le rájuk (VIDEÓ)

2021.03.11. 08:26

Nagy erőkkel vonultak ki a lakásukhoz. Az akcióról felvétel is készült.

Az Egri Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást két ózdi lakos ellen. Egy egri ékszerboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. március 4-én , miszerint még 2021. január közepén az eladó figyelmetlenségét kihasználva egy férfi kivett két aranykarkötőt a nyitott vitrinből, majd azokat zsebre tette, miközben társa végig takarta. A nő pedig egy földre lesodort fülbevalót lopott el, majd az értékszerzést követően távoztak.

 

A nyomozók azonosították a párost, így a bejelentést követő egy héten belül, - a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen - 2021. március 10-én kora reggel, ózdi otthonukban elfogták a 40 éves I. Lászlót és a 39 éves M. Zsanettet. Az Egri Rendőrkapitányságon történő gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek, továbbá elmondták, hogy az ékszereket már eladták.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló