2023. november 29., Taksony

Riasztó

#eger #ügyészség #testi sértés #vádemelés #garázdaság #vipera

Hárman estek neki egy férfinak Egerben, vipera is előkerült a támadás során

Barna Benedek 2022.05.19. 17:03

Az egyik támadó többször megütötte a bottal a férfit, akit meg is rugdostak.

 

Az Egri Járási Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt emelet vádatt három ember ellen – derül ki az ügyészség csütörtöki, portálunkhoz is eljuttatott közleményéből.

 

A vádirat szerint egy 2019 októberében, Egerben történt ügyről va szó. A három vádlott megállt a sértett gépkocsija mellett azért, hogy a velük utazó nő megbeszélje korábbi konfliktusát az illetőlvel (aki a korábbi párja volt). Mivel az érintett erre nem volt hajlandó,

a vádlottak szidalmazni kezdték a férfit, aki menekülni próbált, de a három támadó hamar utolérte, majd egyikük egy viperával többször megütötte őt. A szorongatott helyzetben lévő sértettet ezután a vádlottak még össze is rugdalták.

Az ügyészség az egyik, korábban már büntetett támadóval szemben végrehajtandó, míg társaival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt. A vádhatóság ez esetben is indítványozta a támadásnál használt vipera elkobzását is. 

 

(Indexfotó: unsplash.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló