2021. október 25., Blanka Bianka

Riasztó

#eger #pénz #elfogás #rabló

Pár száz forintot zsákmányolt az idős asszonyt fellökő rabló Egerben, de annak sem sokáig örülhetett

2021.03.26. 15:48

Hamar elkapták a rendőrök.

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetése miatt vett őrizetbe egy bélapátfalvi lakost – számolt be a police.hu.

 

A gyanú szerint a 20 éves férfi 2021. március 25-én 3 óra körül Egerben, a Vasút utcában felfigyelt egy idős asszonyra, akihez odasietett és a karján lévő táskát többször megpróbálta tőle elvenni, de nem sikerült, így ellökte őt, aki ennek következtében könnyebben megsérült. A támadó megfenyegette a sértettet, hogy adjon neki pénzt, majd ennek hatására a nő átadta a nála lévő néhány száz forintot.

 

A járőrök a bejelentést követő egy órán belül az egri autóbusz-pályaudvaron fogták el a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akinél hiánytalanul megtalálták a pénzt.

 

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte tettét, továbbá a nyomozó hatóság előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

táska-lopás-police
Fotó: police.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló