2021. július 28., Szabolcs

Riasztó

#körözött személy #egri törvényszék #pedofil

41 éves pedofil férfi ellen adtak ki elfogatóparancsot Egerben (FOTÓ)

2021.03.24. 14:50

A körözött személy egy 12 évesnél fiatalabb gyermeket bántalmazott szexuálisan, aztán az ügyében indult tárgyalás idején felszívódott.

Elfogatóparancsot adtak ki egy egri pedofil ellen – számolt be a heol.hu.

 

Mint írták, a rendőrségi honlap felhívása szerint az Egri Törvényszék elfogatóparancs alapján körözést rendelt el egy 41 éves egri születésű férfi, Forgács Zsigmond ellen, aki szexuális erőszakot követett el egy gyermek kárára.

 

Hoszné dr. Nagy Tímea, az Egri Törvényszék sajtószóvivője arról tájékoztatta a portált, hogy az eset kapcsán az ügyészség 12. életévét be nem töltött, hatalmi befolyás alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat még 2020. márciusában. A vádirat szerint a vádlott 2018-ban bántalmazott szexuálisan egy gyermeket.

 

A bíróság 2020. júniusában kezdte meg az ügy tárgyalását, amely jelenleg is folyamatban van. "A vádlott a büntetőeljárás során elérhetetlenné vált, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen, ezért bocsátotta ki az Egri Törvényszék az elfogatóparancsot" – nyilatkozta Hoszné dr. Nagy Tímea.

 

korozes-pedofil
Kép forrása: police.hu

(Indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló