2024. július 25., Jakab Kristóf

Riasztó

#eger #gyöngyös #körözés #bolti szarka

Gyöngyösön már körözték az Egerben elkapott bolti szarkát

Barna Benedek 2021.11.30. 13:41

Rablással, kifosztással és több lopással is gyanúsítják a fiatal férfit.

 

Az Egri Rendőrkapitányságon lopás kísérletének gyanúja miatt eljárás indult egy gyöngyösi lakos ellen, aki november 29-én délután egy egri áruházban több üveg szeszes italt próbált meg ellopni, azonban tetten érték, így a rendőrök előállították a városi rendőrkapitányságra. M.Gábor kihallgatásakor kiderült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény gyanúja miatt körözést adott ki ellene – számolt be kedden a police.hu.

piásüveg-lopás-pixabay
Fotó pixabay.com – Képünk illusztráció! 

A 24 éves férfit – többek között – azzal gyanúsítják a gyöngyösi rendőrök, hogy 2021. november 8-án egy gyöngyösi üzletben parfümöt próbált meg ellopni, azonban az üzlet pénztárosa megpróbálta kérdőre vonni, akit bántalmazott, ellökött és így a lopott áruval elmenekült.

 

A férfit további három, a közelmúltban Gyöngyös területén elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítják a rendőrök: két rendbeli lopás vétség és kifosztás bűntett gyanúja miatt is felelnie kell.

 

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte valamennyi, terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló