2021. April 11., Leó Szaniszló

Riasztó

#eger #közlekedési baleset #személyi sérülés

Vasárnapi baleset Egerben: ketten sérültek meg az egyik kocsiban – Újabb FOTÓK a helyszínről

2021.3.29. 11:51

Elmaradt elsőbbségadás miatt történhetett az ütközés.

Az elmúlt 48 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén öt anyagi káros és kettő személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. A rendőrök továbbá kettő ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek – számolt be hétfőn a police.hu.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, vasárnap délután baleset történt Egerben, a  Széchenyi István utca és Árva köz kereszteződésénél. A rendőrség újabb részleteket közölt az esetről. Mint írták, feltehetőleg az elsőbbségadás elmulasztása miatt ütközött össze két személygépkocsi, majd az egyik jármű egy arra közlekedő motorkerékpárosnak csapódott.

 

A baleset következtében az egyik személygépkocsi vezetője és utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. Továbbá a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetben megsérült személyek nem használták a biztonsági övet. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A helyszínről az alábbi fényképet osztották meg:

eger-széchenyi-baleset

Frissítés: a megyei katasztrófavédelem is közzétett helyszíni fotókat az esetről:

egri-baleset-1

egri-baleset-2

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló