2021. május 11., Ferenc

Riasztó

#eger #verekedés

Eger autós élete: kirángatta autójából a sofőrt, és barátnőjével együtt megverte az Apátfalvi úton

2021.04.22. 08:11

A Heves megyei rendőrség szerint fokozódik az agresszivitás megyénk közútjain.

A Heves megyei rendőrség tapasztalatai szerint egyre nagyobb számban jelenik meg az agresszivitás megyénk közútjain. A közelmúltban több olyan eset is előfordult, amikor a járművezetők egy-egy közlekedési vita kapcsán tettleg léptek fel az általuk szabálytalannak vélt járművezetővel szemben.

autós dudálás

A legutóbbi eset 2021. április 19-én történt Egerben. A gyanú szerint egy 41 éves férfi nemsokkal 12 óra előtt megállt az Apátfalvi úton egy személygépkocsi mellett, mert azt megelőzően annak vezetőjével egy közlekedési incidens történt és ezt sérelmezte.

A feldühödött férfi megrongálta a jármű bal oldali ajtaját, a sofőrt kirángatta a járműből és bántalmazta őt, aki ennek következtében súlyosan megsérült. Továbbá a barátja védelmére kelő nőt is megütötte és ellökte.   

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eset kapcsán súlyos testi sértés, garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást az egerszalóki lakos ellen.

 

"Felhívjuk a figyelmet arra, hogyha valaki kihívóan durva, agresszív közlekedési szabályszegéssel találkozik, ne saját maga próbáljon igazságot tenni, fellépni a szabálysértővel szemben, hanem forduljon a rendőrséghez, hívja a 112-es segélyhívót." - tette hozzá a rendőrség közleménye.

 

(Fotóink illusztrációk)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló