2021. november 28., Stefánia

Riasztó

#drog #hatvan #kábítószer #drogdíler #razzia #ecséd

Négy településen tartottak drograzziát, Heves megyei községben is lecsaptak a rendőrök

Barna Benedek 2021.06.23. 12:09

Egy tavaly indult nyomozás során jutottak el az ecsédi gyanúsítotthoz.

Június 9-én a rendőrök elfogtak egy 45 éves férfit, aki Bag és Hatvan térségében kábítószert terjesztett. Időközben kiderítették, hogy az illető honnan szerezte be a tovább adott drogot, ezt követően pedig június 22-én reggel négy településen razziáztak.

 

A police.hu beszámolója szerint Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével állították elő turai házából a 40 éves N. Róbertet, míg három másik gyanúsítottért Ecsédre, illetve Hévízgyörkre és Kartalra kellett menni. Kéttőjüket gyanúsították meg kábítószer birtoklása vétségével, mivel gyorstesztjük pozitív eredményt hozott és egyiküknél kábítószergyanús anyaggal szennyezett alufólia is alátámasztotta a szerfogyasztást.

 

N. Róbert turai otthonában hosszasan időztek a bűnügyi technikusok és a nyomozók. Mobiltelefonokat, ékszereket, több száz eurót, prémium kategóriás karórát, nagy képernyős televíziókat, és vagyont érő bútorokat foglaltak le, amelyek értéke több millió, bűnös úton szerzett forintot képvisel.

 

 

Kihallgatásakor N. Róbert nem tett vallomást, és a gyanúsítás ellen – amely szerint körülbelül másfél éven keresztül, rendszeresen árult 45 éves bagi ismerősének „kristály” fantázianevű kábítószert – panaszt tett.

A felderítő munka felfedte, 700-800 gramm drog cserélt közöttük gazdát a közel 18 hónap alatt, a 4000 Ft/gramm áron árusított szerből N. Róbert több millió forintot kaszált.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az őrizetbe vett N. Róberttel szemben, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 

(Indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló