2023. június 7., Róbert

Riasztó

#heves #kábítószer #kompolt #drogdíler #razzia #terrorelhárítási központ

Drogbanda tagjaira csaptak le Hevesen és Kompolton, egyiküket a TEK fogta el – VIDEÓ

Barna Benedek 2022.03.03. 13:46

Hat embert állítottak elő.

 

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személyek ellen, mivel olyan információhoz jutottak, hogy 2021 augusztusát megelőző időszakban több személy kábító hatású szerrel kereskedik Kompolton és a környező települések területén – közölte a police.hu.

 

A beszámoló szerint a rendőrök kedden Kompolton és Hevesen kutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában, ahol elfogták őket. Mivel az információk alapján gyanították, hogy az egyik gyanúsítottnál fegyver lehet, ezért ezt a 43 éves kompolti férfit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége fogta el. A TEK erről készült videója alább megtekinthető (a rajtaütésekről készült másik videót korhatárosnak minősítették, ezért csak a YouTube-on megtekinthető, ITT).

 

 

Összesen négy kompolti és két hevesi lakost állítottak elő a rendőrök, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Egy 35 éves kompolti nő szabadlábon védekezhet, míg másik öt társát a nyomozó hatóság őrizetbe vette, továbbá kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, melyet a bíróság csütörtökön el is rendelt.

drog-

A kutatáskor a rendőrök kábítószergyanús anyagokat és a csomagoláshoz, értékesítéshez, fogyasztáshoz használt eszközöket foglaltak le. A police.hu azt írja, az elsődleges szakértői vélemény alapján, a helyszíneken talált anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

drog-2

(Képek forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló