2022. július 5., Emese Sarolta

Riasztó

#rendőrség #dobó utca #tolvajok #viráglopás

Pofátlanul lopkodják a virágokat Eger egyik legszebb sétálóutcájából. Egy webkamera buktathatja le a tolvajokat – FOTÓ

Keller Richárd 2021.07.25. 00:29

A rendőrség már keresi a minden bizonnyal három főből álló társaságot.

Szomorú hírrel keresték meg portálunkat az egri Dobó utca üzletulajdonosai, akik arról számoltak be, hogy egy három fős fiatal társaság többször is "ellátogatott" a vár alatti utcába éjjel, hogy a belvárosi üzletek által kihelyezett nagyértékű virágokat ellopják. Az egyetlen jó hír a sajnálatos esetben, hogy az egyik "akciójukat" a Bakelit Craft beer and Culinary shop külső biztonsági kamerája rögzítette. (Mivel a rendőrség nem tette hivatalosan közzé a felvételt, kitakartuk a feltételezett elkövetők arcát).

A felvétel tanúsága szerint egy gyalogos férfi egy nő társaságában megragadja az üzlet elé kihelyezett, több tízezer forintnyi értékű virágot, majd egy biciklis asszisztálásával meglovasítják a drága növényt. Az üzlettulajdonos elmondta: feljelentést tett az ügyben és a felvételt a rendőröknek átadta, akik már keresik a feltételezett elkövetőket. Hírportálunk épp a helyszínen járt, amikor a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet.

Azt üzlettulajdonos azt is elárulta nekünk: a többi Dobó utcai tulajdonosa aggódik, hogy rájuk is sor kerülhet, ezért arra kér mindenkit, hogy, aki látott valamit az esettel kapcsolatban, vagy érdemi információval rendelkezik a lopással kapcsolatban, értesítse őket, vagy tárcsázza a 112-es számot.

 

További fotók a virágokkal díszített ki utcáról:

#GALLERY_132#

Fotók: Keller Richárd

    

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló