2021. október 24., Salamon

Riasztó

#baleset #közlekedési baleset #személyi sérülés #egerszalók #demjén

Megcsúszott és felborult egy kocsi Demjén és Eger között, a sofőr megsérült

2021.02.01. 14:20

Egy kanyarban történt a baleset a szombat reggeli órákban.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 48 órában egy személyi sérüléses és kettő anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés – közölte hétfőn a police.hu.

 

Portálunk is beszámolt arról, hogy szombat reggel súlyos baleset történt a környéken, az érintett autó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki. Az esetről a rendőrség részleteket is közölt: mint írták, Demjén és Eger között közlekedett 2021. január 30-án reggel személygépkocsival egy nő, aki az egyik kanyarban megcsúszott, majd az útról lehalad és felborult. A baleset következtében a sofőr megsérült. Az eset további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A rendőrségi beszámoló szerint az egyenruhások három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján és három főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

kocsi-árokban-pikrepo
Fotó: pikrepo.com (Képünk illusztráció)
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló