2021. október 26., Dömötör

Riasztó

#rendőrség #egercsehi #alkoholszonda

Csak egy átlagos nap Egercsehiben: részegen ült kismotorra, jogsija se volt, aztán jött a feketeleves

Szabadi Szabolcs 2021.09.22. 12:19

Minden nap kapunk a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságtól egy közleményt, amelyben beszámolnak arról, hogy milyen említésre méltóbb intézkedéseik voltak a megye területén az elmúlt 24 órában. A szerdai összesítésben szerepel, hogy kedd késő este Egercsehiben ellenőriztek egy segédmotorral közlekedő férfit, akiről aztán kiderült, hogy nincs jogosítványa. Ezen felül az is gyorsan egyértelművé vált, hogy ittasan vezetett, így vitték is a 37 éves sofőrt az Egri Rendőrkapitányságra. Természetesen büntetőeljárás indult ellene.

 

A beszámolóból az is kiderült, hogy tegnap fogtak egy másik ittas vezetőt is, illetve Heves megyében kedden négy anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. 

 

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, négy főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

 

Szóval, valahogy így fest egy átlagos nap a megyei rendőrök szemszögéből szűkebb haznánkban.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló