2021. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Riasztó

#m3-as autópálya #közlekedési baleset #személyi sérülés #büntetőfékezés

Büntetőfékező miatt betonfalnak hajtott és megsérült egy sofőr az M3-as bevezetőjén – FOTÓK a helyszínről

Barna Benedek 2021.07.23. 13:22

A balesetet okozó férfi jogosítványát bevonták.

 

Betonfalnak ütközött egy autó a büntetőfékező miatt az M3-as autópálya bevezető szakaszán szerdán korán reggel – számolt be a police.hu.

 

Mint írják, két a sztráda bevezetőjén a Hungária körút irányába közlekedett, egyikük a külső, a másik a belső sávban, aztán egyszerre soroltak be a középső sávba, és ugyan nem ütköztek össze, de közel voltak egymáshoz.

A Peugeot ezután a középső sávból tovább sorolt a belső sávba, ám ekkor a Dacia sofőrje visszavágott elé, majd hirtelen szándékosan vészfékezte járművét: így akarta megbüntetni a Peugeot vezetőjét a korábbi manőverért. A Peugeot sofőrje elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de megcsúszott, és a betonfalnak ütközött. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Daciát vezető 38 éves K. Krisztián ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és intézkedtek jogosítványa bevonására.

 

A helyszínről néhány fotót is megosztottak a rendőrség oldalán:

m3 2

m3 3

m3 4

m3 5

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló