2024. február 23., Alfréd

Riasztó

#gyöngyös #kábítószer #érvénytelen rendszám #ellenőrzés #bükkszenterzsébet

Hiába remélte a tarnaleleszi rendszámcsaló, hogy nem bukik le

2021.04.28. 12:04

Nem vált be a trükk.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy anyagi káros és egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt – közölte szerdán a police.hu.

 

Portálunk is megírta, hogy kedd reggel Egerben hármas karambol történt, amelynek során ketten orvosi eláátást igénylő sérülést szereztek.

 

A rendőrség a közlekedési balesetek mellett két személy előállításáról is beszámolt:

 

2021. április 27-én ellenőriztek az egyenruhások egy személygépkocsival közlekedő férfit Bükkszenterzsébeten. Az intézkedéskor kiderült, hogy a 41 éves tarnaleleszi lakos által vezetett jármű hatósági jelzése egy másik autóhoz tartozik, ezért a sofőrt előállították a Pétervásárai Rendőrőrsre, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki.

rendszám-mti-balázs-attila
Fotó: Balázs Attila / MTI (Képünk illusztráció) 

 

A gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 27-én, este Gyöngyösön, a Koháry úton igazoltattak egy helyi férfit, aki zavartan viselkedett. Az 59 éves férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott. Ezért őt a rendőrök előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklás vétsége miatt indult ellene eljárás.

 

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, egy főt pedig az ellene kiadott körözés alapján.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló