2021. október 26., Dömötör

Riasztó

#rendőrség #baleset #szemtanú

Balesetet okozott egy figyelmetlen autós, szemtanúkat keresnek az egri rendőrök

Székely Zoárd 2021.09.16. 08:42

A lakosság segítségét kérik.

 

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat eljárást ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 

A nyomozás adatai alapján 2021. szeptember 11-én 16 óra körül egy eddig ismeretlen személy közlekedett ismeretlen típusú gépkocsijával a 2503-as számú úton Eger irányából Ostoros irányába, amikor feltehetőleg figyelmen kívül hagyta a jobbra tartási kötelezettségét.

Egy szemből érkező autós, hogy elkerülje az ütközést jobbra kormányozta járművét, így lehaladt az úttestről és egy fának ütközött, melynek következtében a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, valamint az ismeretlen gépjárműről illetve annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló