2024. április 12., Gyula

Riasztó

#baleset #közlekedési baleset

Baleset lett a szabálytalan kanyarodás vége - VIDEÓ


 

Az Egri Járási Ügyészség közvetítői eljárás céljából felfüggesztette az eljárást azzal a férfival szemben, akinek gondatlan szabályszegése miatt egy motoros súlyosan megsérült. 

 

Az Egri Járási Ügyészség határozata szerint az autó vezetője 2023 júniusában Heves felől haladt autójával Boconád felé, amikor egy kereszteződésben balra akart kanyarodni.  A sértett motoros az autóssal ellentétes irányból érkezett a megengedett sebességhatáron belül. A gyanúsított a kanyarodásra felkészülve folyamatosan lassított, de nem észlelte a vele szemben szabályosan közlekedő és egyenesen továbbhaladni szándékozó motorkerékpárost, ezért összeütköztek.

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

 

Az érintettek a vallomásaik során kérték az ügy közvetítői eljárásra utalását és mivel annak minden további jogszabályi feltétele is fennállt, ezért az Egri Járási Ügyészség határozatában az eljárás hat hónapra  felfüggesztése mellett elrendelte azt. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló