2024. július 23., Lenke

Riasztó

#miskolc #borsod-abaúj-zemplén megye #sajó #horgászat

Autójával próbálta meg elüldözni a halőröket a Sajó esti orvhorgásza

Kovács Dávid 2022.05.03. 11:38

A miskolci rapsic úgy gondolta, ha elgázolja őket, nem tudják ellenőrizni sem.

 

Merész húzással reagált a halőrök felbukkanására egy rapsic a Sajó folyó partján: az engedély nélkül horgászó férfi megpróbálta elgázolni a nyugalmát megzavaró halőröket, majd autójával elmenekült az orvhorgászat helyszínéről.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az 50 éves aszalói férfi május 2-án, hétfőn, este fél tíz körül a Sajó miskolci szakaszán horgászott. Mivel engedélye nem volt, a vele szemben intézkedő halőrök felbukkanása erősen felzaklathatta, mert a megjelenésükre azzal reagált, hogy autójával megpróbálta elsodorni őket.

Ezt a manővert előbb előre-, majd hátramenetben is megtette. Mivel a halőrök mindkét esetben el tudtak ugrani a feléjük közeledő kocsi elől, személyi sérülés nem történt.

A rapsic ugyan elhajtott a helyszínről, a halőrök bejelentése után a rendőrök gyorsan elfogták, majd lakásáról előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló