2022. november 28., Stefánia

Riasztó

#baleset #parádsasvár

Atomjaira hullott a 83 éves férfi által vezetett, oszlopnak ütközött autó Parádsasvárnál (FOTÓ)

2021.02.25. 08:51

Letért a kanyarban az útvonalról.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hat anyagi káros és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

 

Egy 83 éves férfi közlekedett személyautójával 2021. február 24-én délután a 24-es számú főúton, amikor Parádsasvár közelében egy kanyarban letért a járművel az úttestről, majd egy oszlopnak ütközött. A férfi orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

parádsasvár baleset

Az anyagi kárral járó balesetek közül három esetben is az úttesten átszaladó vaddal történt ütközés. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy nemcsak a vadak párzási időszakában, illetve a kiemelten veszélyes helyeken, táblákkal jelzett útszakaszokon kell óvatosan közlekedniük, hanem az erdősávok, termőföldek mellett is, különösen szürkületkor, valamint az esti és az éjszakai órákban, mert bármikor fennállhat annak a veszélye, hogy vad ugrik az autójuk elé.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló