2021. október 26., Dömötör

Riasztó

Alsóneműs szomszédait filmezte az ablakból a perverz férfi, vádat emeltek az egri ügyészek

2019.11.30. 00:00

Lakótelepi kukkoló tűnt fel a Heves megyei településen.

 

Vádat emelt az Egri Járási Ügyészség egy 44 éves férfival szemben, aki mobiltelefonjával - azok tudta és beleegyezése nélkül - titokban felvételeket készített két nőről, akik egy kiskörei lakótelepen az övével szomszédos lépcsőházban laktak.

 

Az épületek sajátos kialakítása lehetővé tette, hogy a vádlott az emeleti lakásából rálásson egyes hozzá közeli ablakokra. Mivel a sértettek többször is elmulasztották behúzni a függönyt, a férfi bűnös módon vissza tudott élni azzal a lehetőséggel, hogy a saját szobájából megfigyelje szomszédai mozgását. Tavaly ősszel és idén tavasszal a vádlott több estben fénykép- és videó felvételeket készített a sértettekről akkor, amikor azok csupán alsóruházatban tartózkodtak az otthonukban.

 

 

Az esetre fény derült, így az elkövető ellen nyomozás indult, melynek során a rendőrség lefoglalta a felvételek készítéshez használt mobiltelefont a gyanúsítottól.

 

A járási ügyészség két rendbeli tiltott adatszerzés bűntettével vádolja az elkövetőt. Ezt a bűncselekményt a Büntető Törvénykönyv szerint – egyebek mellett – az követi el, aki személyes adat, vagy magántitok megismerése céljából más lakásában, az ahhoz tartozó egyéb helyiségében vagy az azokhoz tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával titokban megfigyeli vagy rögzíti. A bűncselekmény büntetési tétele alapesetben három évig terjedő szabadságvesztés!

 

Az ügyészség a vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze jóvátételi munka végzésére a vádlottat, emellett rendelje el a pártfogó felügyeletét, és kobozza el az elkövetéshez eszközül használt telefonját a felvételeket tartalmazó memóriakártyával együtt.

 

Szatírt fogtak Egerben - A férfi az egyik játszótéren önkielégített

Többen szóltak neki, hogy fejezze be, végül a rendőrök vitték el. A Heol beszámolója szerint a rendőrök hétfőn megbilincselve vittek el egy férfit az egri Szálloda utcából, miután a játszótéren magához nyúlt. A portálnak egy olvasójuk számolt be az esetről: elmondása szerint hétfőn délelőtt egy férfi letolt nadrággal, önkielégítésbe kezdett a Szálloda utcán található egyik játszótérnél.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló