2022. november 28., Stefánia

Riasztó

#eltűnt személy

A rendőrség keresi Szabó Kittit

Csarnó Ákos - police.hu 2022.11.08. 09:41

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 16 éves, budapesti lány eltűnése ügyében.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Szabó Kitti eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a lány 2022. október 19-én budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

 

Szabó Kitti személyleírása: 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja vállig érő sötétbarna színű, a szeme pedig barna. A nyakán, jobb oldalon virágminta motívum, bal alkarján pedig „SKARLET” felírat tetoválás látható.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható lánnyal kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló