2022. július 6., Csaba

Riasztó

#molesztálás #kislány #tiszaföldvár

A nyílt utcán állt be a tata a kislány mögé, aztán igen, azt kezdte el vele csinálni

Szabadi Szabolcs 2022.04.23. 08:06

Az eddig a szomszéd megyében élő öregnek a nyugdíjas éveire nem kell egy darabig albérletet fizetnie.

Vádat emeltek egy hetvenéves férfi ellen, aki egy tizenegy éves lányt molesztált Tiszaföldváron tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

    

A főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat a hetvenéves férfi ellen. Az ügyészség indítványa alapján a vádlott, ha a bűncselekmény elkövetését beismeri, akkor tíz év fegyházbüntetésre számíthat közölték.
    

A vádirat szerint a helybéli férfi tavaly szeptember elsején kora este Tiszaföldváron megállította a járdán bicikliző tizenegy éves lányt, akit látásból ismert. A férfi barátságos beszélgetést kezdeményezett a kislánnyal, aki eközben leszállt a kerékpárjáról. A vádlott, miután felmérte, hogy az utca néptelen, váratlanul a gyerek mögé lépett, csípőjénél fogva magához húzta, majd szeméremsértően megfogdosta. A kislány hiába próbált szabadulni, a férfi csak akkor engedte el, amikor már attól tartott, hogy egy járókelő megláthatja írták.

 

(Nyitóképünk illusztráció)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló