2024. július 14., Örs Stella

Riasztó

#rendőrség #rendőrségi felhívás #szemtanú

A múltkori halálos baleset szemtanúit keresik az egri rendőrök

Csarnó Ákos - police.hu 2023.11.08. 09:33

Az egri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Az Egri Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

A nyomozás eddigi adatai alapján 2023. október 31-én 11 óra 45 perckor két személyautó ütközött össze frontálisan a 25-ös számú főút 5-ös kilométerében Eger és Kerecsend között. A baleset következtében az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a másik sofőrt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállította.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon. A Közlekedésrendészeti Osztály 10010/2552/2023.bü. számon vezeti az ügyet.

 

indexkép: Agria TV

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló