2022. július 7., Apollónia

Riasztó

#lopás #füzesabony #kömlő #személyautó

A kocsiban maradt a slusszkulcs, a kömlői fiatal a helyzetet kihasználva ellopta a járgányt

Barna Benedek 2022.06.19. 12:30

Sokáig azért nem furikázhatott a lopott autóval a fiú.

 

Szombat reggel elloptak egy kocsit Füzesabonyban, de a tolvaj nem sokáig kocsikázhatott a járművel, mert hamar rendőrkézre került – derül ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu-n megjelent közleményéből.

 

A beszámoló szerint Kömlő körzeti megbízott rendőre szombaton 8 óra 40 perckor Kömlő belterületén fogta el azt a fiút, aki nem sokkal korábban, 8 órakor Füzesabonyból ellopott egy személygépkocsit, a benne lévő indítókulccsal.

 

A 19 éves kömlői lakosról az intézkedéskor kiderült, hogy engedély nélküli vezetés miatt el van tiltva a járművezetéstől, valamint ruházatából előkerült az ellopott gépkocsi tulajdonosának iratai is.

 

A fiatalt a rendőrök előállították az illetékes rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, valamint szabálysértési értékre egy vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Az ellopott autót még aznap visszaadták tulajdonosának a rendőrök.

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a jövőbeni bűncselekmények elkerülése érdekében a leparkolt járművet minden esetben be kell zárni, az autóból ki kell venni az indítókulcsot, és minden értéket. Ha csak rövid időre áll meg az ember az autóval, figyelni kell, hogy ne maradjon benne látható helyen telefon, pénztárca, táska.

(Indexfotó: pexels.com – Képünk illusztáció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló