2022. május 16., Mózes Botond

Riasztó

#lopás #hatvan #körözés #tolvaj

A hatvani vasútállomáson alvó fiatalt fosztott ki a férfi, körözi a rendőrség (FOTÓ)

Barna Benedek 2021.11.04. 16:57

Lenyúlta a srác mobilját és a bőröndjét, amiben nagy összeg is volt. Azt kérik, hogy aki a kép alapján felismeri és tud róla valamit, jelentkezzen!

 

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves kerekharaszti lakos ellen – számolt be a police.hu.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2021. november 4-én kora hajnalban a hatvani vasútállomás várótermében Balog Arnold

kihasználta, hogy egy 19 éves fiú a padon elaludt, így őt kifosztva magához vette a fiatal mobiltelefonját és bőröndjét, amelyben közel félmillió forint illetve több mint 2000 euro volt.

A nyomozóhatóság elrendelte a kerekharaszti férfi körözését és az alábbi fotót tették közzé róla:

kep12_3

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható Balog Arnold tartózkodási helyével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hatvani Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 112-es központi segélyhívó számot.

 

(Indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló