2021. december 1., Elza

Riasztó

#füzesabony #kékfény #riasztó

A füzesabonyi férfi a rendőrök előtt próbálta leszúrni ismerősét

Nagy Donát 2021.11.09. 08:56

Súlyos bűncselekményt előztek meg a járőrök.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság járőrei egy szomszédok között kialakult nézeteltérés miatt jelentek meg a város egyik utcájában 2021. november 8-án kora este. Kiderült, hogy két ott lakó férfi vitatkozott össze. A rendőrök lecsillapították a kedélyeket és a vitapartnerek a felszólításuknak eleget téve hazamentek. A rendőrök úgy döntöttek, hogy az esetleges további jogsértések megelőzése érdekében a közelben maradnak egy rövid ideig.

Megérzésük jónak bizonyult, mivel néhány perc múlva az egyik férfi egy konyhakéssel a kezében jelent meg az utcán és többször megpróbálta korábbi vitapartnertét - aki közben szintén kijött a ház elé - megszúrni.

A rendőrök közbelépése azonban megakadályozta a súlyosabb bűncselekményt. 

kes
Fotó: police.hu

 

Az egyenruhások M. Csaba 39 éves helyi lakost elfogták és előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol ellene - őrizetbe vétele mellett - felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság továbbá előterjesztést tesz a férfi letartóztatásának indítványozására.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló