2021. december 7., Ambrus

Riasztó

#Senator ház #gyöngyös #rendszám #elfogás

Kicserélt rendszámmal kocsikázott a 3-ason – Nem jött be a trükk

2021.03.10. 11:42

Egy igazoltatásnál lebukott a gyöngyösi férfi.

Az elmúlt 24 órában kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába – adta hírül szerdán a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el az ellenük kiadott körözés alapján. Bűncselekmény elkövetésén egy főt értek tetten a rendőrök, továbbá bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kettő főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

 

A rendőrségi összefoglaló egy esetet kiemelt: mint írták, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság egy helyi lakos ellen.

 

Az egyik körzeti megbízott 2021. március 9-én délután a 3-as főúton igazoltatta a 35 éves férfit. Az intézkedéskor kiderült, hogy az általa vezetett jármű hatósági jelzése egy ugyanolyan típusú, másik személyautóhoz tartozik, melyeket a gyanú szerint ő cserélt ki, ezért előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 
(Indexfotó: Balázs Attila / MTI – Képünk illusztráció)
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló