2024. április 17., Rudolf

Riasztó

#tiszanána #autó

Csak egy körre vitték el a járgányt: 150 kilométert kocsikáztak a lenyúlt autóval a tiszanánai tinik

Barna Benedek 2021.10.30. 13:40

Végül ugyanoda parkolták le, ahonnan elvitték.

 

A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrse három fiatalkorúval szemben folytatott eljárást jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt – írja a police.hu.

 

A rendőrségi beszámoló szerint

a két 15 éves és a 17 éves fiúk 2021. május 7-én 22 óra 30 perc körül egy kapubejáróban, az indítókulccsal ott hagyott, nyitott állapotban lévő személygépkocsit elvitték Tiszanánáról, majd közel 150 kilométer kocsikázás után visszaálltak vele ugyanarra a helyre.

A járművön viszont rongálódás is keletkezett a használat során.

lenyult-kocsi-tiszanána
Kép forrása: police.hu

 

A fiatalok közül ketten, 2021. május 24-én egy másik autót is elvittek a település egyik utcájából, de ez alkalommal már nem volt szerencséjük, a járőrök tetten érték őket, így a járművet az út mellett hátrahagyták és elmenekültek.

 

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható három gyanúsítottat, akik kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Az ügyükben folytatott nyomozás mostanra lezártult, a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

 

Az eset kapcsán a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság figyelmeztet: az ilyen jellegű bűncselekmények megelőzése érdekében az indítókulcsot soha ne hagyjuk benne a járműben, valamint azt mindig zárjuk le, és ne hagyjunk benne értéket, különösen ne az utastérben, ahol kívülről is jól lehet látni!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló