2022. november 26., Virág

Promóció

#szponzorált tartalom

Tippek a szám alapú festéshez

Szponzorált tartalom [X] 2021.11.24. 20:35

Belejöttél már a számozott színezésbe, és valami nagyobb kihívásra vágysz? Akkor a szám szerinti festést neked találták ki! Ezzel a technikával következő szintre emelheted a kreatív önkifejezésedet, és különleges festményeket aggathatsz a falaidra, vagy ajándékozhatod el szeretteidnek. Az igazán sikeres élményért hoztunk pár tippet: olvass tovább a részletekért!

 
Mi is pontosan ez?

 

festés számok szerint egy olyan hobbi, amikor a vásznon már előre megrajzoltak a körvonalak. Az adott alakzatokon, úgynevezett pacákon belül különböző számokat láthatsz - ezek jelölik, hogy melyik színnel kell azt kitöltened. A felrajzolt vászon mellett a rendelésedhez megkapod a megfelelő színeket és a különböző méretű ecseteket, valamint akár külön keretet is vásárolhatsz azonnal. Az eredmény szemet gyönyörködtető festmény, ami a te kezeddel készült - tökéletes díszítő eleme lehet a lakásodnak, vagy elajándékozhatod szeretteidnek.

17395 (1)
Fotó: tefestetted.hu

 

Tippek neked

 

Az egyik legfontosabb, hogy a vászon kisimított állapotban legyen. Amennyiben keret nélkül kértük és kicsit gyűrődött lenne - valamint még nem festettél rá -, akkor alacsony fokozaton érdemes kivasalni. Az is megfelelő, ha kifeszíted egy felületre - például a sarkainál kiszögelni egy-egy rajztűvel, így biztos, hogy nem esik össze. 

 

Mielőtt nekikezdesz, fontos az is, hogy biztosítsd: nincsen semmilyen zsíros anyag a közelben. Ez roncsolhatja a vásznat, ami miatt a festék kevésbé tapad rá. Gondoskodj arról, hogy a kezeid is tiszták, zsiradékmentesek legyenek

vymalujsisam008 (1)
Fotó: tefestetted.hu

 

Az ecseteket nem kell bevizezni, mivel az akrill festékek anélkül is tökéletes fedést biztosítanak - mindössze a kimosáshoz érdemes egy koszolható poharat a közelben tartani. Válaszd ki a legvilágosabb árnyalatot, és térképezd fel, hogy a vásznon hol látod kijelölve a színhez rendelt számot - kezdőként érdemes többször csekkolni, hogy biztosan a jó színt választottad-e ki. Töltsd ki a domináns kezeddel ellentétes oldalról, felülről lefelé haladva a pacákat. Ha tévedtél és rossz színt vittél fel, ne pánikolj - várd meg, amíg megszárad a képen, majd próbáld meg felülfesteni a megfelelő árnyalattal.

 

Kedvet kaptál? Gyere és nézz szét a Tefestetted.hu kínálatában!

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló