2022. július 7., Apollónia

Promóció

#szponzorált tartalom

Minden, ami BARF – Születésnapi akció az egri Dog&Cat Gasztro Barban

Szponzorált cikk [X] 2021.11.17. 20:42

November 19-én lesz 3 éves Eger első, kizárólag a kutyák és macskák természetes táplálását szolgáló üzlete, a Dog&Cat Gasztro Bar. A bolt szlogene: „Minden, ami BARF”. A születésnap alkalmából kérjük Bóta Juditot, az üzlet tulajdonosát, hogy mondjon pár szót nekünk, mi is az a B.A.R.F. [Szponzorált tartalom]

 

IMG_4020

 

A BARF egy rövidítés: Biologically Appropriate Raw Food, vagyis biológiailag megfelelő, nyers étel. Tulajdonképpen kedvenceink nyers hússal történő egészséges és teljes értékű táplálását foglalja össze. Az egészséges táplálkozásnak kiegyensúlyozottnak kell lennie, a tápanyagokból sem hiány, sem túlzott bevitel nem keletkezhet. A nyers étrend összeállításának alapja az a megfigyelés, hogyan is táplálkoznak a ragadozók a természetben. A prédaállat szinte minden részét elfogyasztják: a belső szerveket, húst, csontokat épp úgy, mint a beleket azok tartalmával együtt. Ehhez a több millió éve bevált recepthez nyúlunk vissza, mikor összeállítjuk kedvenceik étrendjét. A nyers hússal történő etetés tehát nem merülhet ki annyiban, hogy a kutya minden nap pulykamellet vagy csirke farhátat eszik.

 

Miért is egyen kedvencünk nyers húst, amikor elárasztanak minket a különböző márkájú, összetételű, ízvilágú kész kutyatápok?

 

IMG_4023

 

A felelős állattartás alatt az egészséges táplálást is értjük. Bármennyire jó minőségűek is a jelenleg forgalomban lévő tápok, a természetesség semmivel nem pótolható. Mint ahogyan az embereknél sem helyettesítheti egy jó minőségű vitamintabletta a gyümölcsök, zöldségek fogyasztását vagy a változatos étkezést, úgy a kutyatápok sem tudnak versenyezni a BARF-étrenddel.

 

Rengeteg érvet fel lehet sorolni, amely a BARF-etetés mellett szól. Először is, mint ahogyan már említettem, ez a legtermészetesebb tápanyagforrás kedvenceink számára. Számos egészségügyi probléma enyhítésében vagy megszüntetésében segítségünkre lehet és rengeteg betegség kialakulásának megelőzésében fontos szerepet játszik ez az etetési forma.

A vásárlóink egy része azért tért be hozzánk, mert kis kedvencénél valamilyen probléma merült fel: allergia, hasfájás, szőrhullás, fáradékonyság. Egy jól összeállított nyers menü hosszútávú etetésével a legtöbb probléma enyhíthető, illetve végleg meg is szüntethető. Úgy gondolom az sem elhanyagolható szempont, hogy a kutyák imádják a nyers húst.

Üzletünkben közel hetvenféle hús kapható: belsőségek, húsfilék, csontos húsok, darált, kockázott és egész húsrészek, kész menük, marha, kacsa, nyúl, pulyka, vadhúsok, halfélék, hogy csak néhányat említsek. Pontosan azért, hogy mérettől, kortól, esetleg a már felmerült egészségügyi problémától függetlenül mindenki számára megtaláljuk a megfelelő tápanyagforrást.

Kínálatunkban a húsok mellett szerepelnek természetes alapanyagokból készült táplálékkiegészítők, szárított jutalomfalatok és rágcsák, natúrkozmetikai termékek, egyedi készítésű nyakörvek és pórázok.

IMG_4022

 

Mivel készültök a 3. születésnapra november 19-én, pénteken?

 

Nagyon szívesen segítek összeállítani a megfelelő étrendet a négylábú családtagok számára, viszont az üzlet 3. születésnapján óriási meglepetéssel készülünk régi és leendő vásárlóinknak.

Elfogadta a meghívásunkat Molnár Anna okleveles kisállat táplálkozási tanácsadó. Annától kérdezni lehet táplálkozási témákban, különböző intoleranciák kezelésével kapcsoltban. Az üzletben az összes termék 10-30% akciós áron kapható aznap, illetve a szülinapi vásárlók között sok értékes nyereményt sorsolunk ki. Facebook-oldalunkon folyamatosan osztunk meg információkat a rendezvénnyel kapcsolatban.

A Dog&Cat Gasztro Bar címe: Eger, Széna tér 5.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló