2024. július 14., Örs Stella

Promóció

Milyen előnyöket kínál az egyik legnépszerűbb építőanyag, a gipszkarton? (X)

X 2024.06.20. 06:42

 

Szívesen barkácsolsz, és készítesz el otthonodban saját kezűleg, amit csak lehet? Kreatív energiáidat kiélheted, ha kipróbálod a sokoldalú, könnyen megmunkálható és alakítható innovatív gipszkartont!

 

 

 

Ha még nem dolgoztál ezzel a nagyszerű építőanyaggal, itt az ideje, hogy kipróbáld! Tökéletesen alkalmas különféle beltéri, nem teherhordó falak készítésére, valamint különféle ötletes belsőépítészeti megoldások megvalósítására. Számos ötletet találsz az interneten, és ha az egyszerűbb formák már mennek, próbálkozhatsz bonyolult, akár művészi alkotásokkal is. Ismerd meg ezt a sok lehetőséget kínáló, korszerű alapanyagot!

 

Gondolkodj rendszerben!

 

A környezetbarát és könnyű gipszkarton lapok önmagukban nem, hanem vázszerkezetre szerelve, könnyűszerkezetes rendszerként alkalmazhatók számtalan ötlet megvalósítására. Válassz a Festékpalota.hu webáruház gipszkarton és kiegészítő kínálatából a céljaidnak és a beépítés helyének megfelelően! A vázat kialakíthatod fából, de különféle professzionális acél profilokat is használhatsz hozzá. A gyártók kínálatában megtalálsz minden szükséges elemet, szerelvényt, hogy igazán tökéletes szerkezetet alkothass.

 

A szoba leválasztását tervezed, hogy saját kuckója legyen a gyerekeknek? Egyedi mennyezetvilágítást szeretnél vagy csak eltakarni a fűtéscsöveket, villanyórát, vezetékeket? A gipszkarton mindenre alkalmas, sőt impregnált változata még fürdőszobai megoldásokra is, és akár csempézhető is!

 

A gipszkarton előnyei

 

A tiszta gipszből, vízből és rendszerint újrahasznosított papírkartonból készült építőlemezek környezetbarát, újrahasznosítható építőanyagok, semmilyen, a környezetre és az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak, előállításuk sem szennyezi a környezetet.

 

A gipszkarton lapok könnyűek, így szállításuk, áthelyezésük is könnyen megoldható, akár személyautóval is fuvarozhatók.

 

Könnyen, egyszerű szerszámokkal alakíthatók, így gyors és költséghatékony építést tesznek lehetővé, órák alatt látványos eredményeket érhetünk el a használatukkal. Legyszerűbben hozzávaló alu profilrendszerre építhetők, de magad is készíthetsz hozzá faszerkezetet.

 

Alakításuk szárazon történik, nem igényel habarcsot, vésni sem kell, így a kosz és az építési hulladék is minimális.

 

A lehetőségek tárháza

 

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy gipszkartonból szinte bármi kialakítható, megépíthető, akár válasz-, térd-, penge- vagy hőszigetelő falat húznál fel, akár álmennyezetet, csőtakarást, vizesblokkot, világítást, valamint különféle belsőépítészeti és kreatív elemeket készítenél.

 

Az építőlemezeknek több típusa létezik, a normál gipszkarton mellett beszerezhetsz különféle vastagságú vízálló (zöld) és tűzgátló (piros) változatokat is attól függően, hol és mire alkalmaznád.

 

Lásd meg a gipszkartonban rejlő nagyszerű lehetőségeket, és használd bátran és fantáziadúsan elképzeléseid megvalósítására, és élvezd a vele való munka gyorsaságát és könnyűségét!

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló