2021. december 7., Ambrus

Promóció

#szponzorált tartalom

Miért vegyél inkább profi fodrászkelléket?

Szponzorált tartalom [X] 2021.11.15. 21:00

Mit kapsz a fodrászkelléküzletben?

Sokan intézik a hajápolást otthon. Festenek, hajvasalót használnak, csak hogy a leggyakoribbakat említsük. Mégis a legtöbben a drogériákban vásárolnak, pedig profi fodrászkellékkel jobb eredményt érhetnek el. Megmutatjuk, hol találod és miért használd.

 

fodrászok profi fodrászkellékkel dolgoznak, így nem csak a szaktudásuk, de az eszközeik is megvannak hozzá, hogy kiváló frizurákat készítsenek. Jó tudni azonban, hogy a fodrászkellék nem csak a fodrászok számára érhető el, hanem bárki megvásárolhatja őket, így az otthoni hajápoláshoz is lehet profi eszközöket beszerezni.

egriugyek-fodrasznagyker-miertvegyelinkabbprofifodraszkelleket-aprofifodraszokfodraszkellekuzletekbenvasarolnakdeezekaboltokmindenkiszamaraelerhetoek-
A profi fodrászok fodrászkellék üzletekben vásárolnak, de ezek a boltok mindenki számára elérhetőek

Ha röviden akarunk válaszolni, akkor azt mondjuk, hogy mindent, ha bővebben, akkor azt, hogy mindent IS. A fodrászkelléküzlet ugyanis az a hely, ahol a sarki fodrász is beszerzi a saját eszközeit legyen szó hajvágó ollóról, tupír fésűről vagy profi hajfestékekről. Az, hogy nem mindenki a fodrászkelléküzletben vásárol, két dolognak tudható be.

 

Sokan nem is gondolják, hogy a fodrászkellék üzletben bárki vásárolhat, nem kell hozzá fodrásznak lenni, de még vállalkozónak sem. Mezei embereket is készséggel kiszolgálnak bármilyen kis tételben.

 

A másik ok, hogy nincs fodrászkelléküzlet minden városban, így a fodrászoknak is körül kell nézni, hol vásárolnak. A nem fodrászok pedig a helyi drogériák választékával kénytelenek beérni.

egriugyek-fodrasznagyker-miertvegyelinkabbprofifodraszkelleket-fodraszkellekuzletetnagyvarosokbanesbudapestentalalszdeonlineisvasarolhatsz-
Fodrászkellék-üzletet nagyvárosokban és Budapesten találsz, de online is vásárolhatsz

Hol találsz fodrászkelléket?

 

A legtöbb nagyvárosban van fodrászkellékbolt, Budapesten pedig számtalan ilyen üzletet találsz. Érdemes rákeresni, hogy melyik van hozzád legközelebb és megnézni, milyen választékkal dolgozik. Vannak fodrászkellékboltok, amik egy-egy márkára specializálódtak, mások mindenből tartanak.

 

Ennél egy jóval egyszerűbb megoldás, ami vidéken is bármikor elérhető az online rendelés. Az interneten is találsz már számtalan fodrászkellék boltot, ahol bőséges a kínálat és kényelmes a vásárlás.

 

Mit érdemes inkább profi boltban venni?

 

A drogériákban is vannak kiváló termékek, de a speciálisabb dolgokat csak a fodrászkellék boltban találod meg. Ilyenek például a profi hajfestékek és a hajfestő eszközök, például a keverőtál vagy az speciális ecsetek. De találsz itt olyan profi hajápoló balzsamokat és hajfixáló termékeket is, amiket csak a fodrászok használnak a szalon minőségű hajért.

 

Érdemes kutakodni, mert ár-érték arányban jobban jössz ki az otthoni hajápolással és a fodrászkellékboltokban mindent megkapsz, hogy jól sikerüljön az otthoni frizurakészítés.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló