2023. október 1., Malvin

Promóció

#szponzorált tartalom

Hol találjuk meg a legforróbb divatinspirációkat tavaszra és nyárra?

Szponzorált tartalom [X] 2022.04.18. 14:35

A kérdés meglepően érhet sokakat, hiszen alapvető szokásunk pusztán csak rákeresni az adott témára, majd elolvasni a legfrissebb trendeket. Gondolnánk, hogy nem mindegy, valójában hol olvassuk azokat? Nem a női magazinok hasábjain, és még csak nem is a bulvár oldalak lapjain kell őket keresni. Ott ugyanis gyakran félrevezető cikkekre tévedhetünk. A valódi aktuális trendekkel foglalkozó írások és bemutatók teljesen máshol vannak.

fashion-blog

 

Magyarul – a legismertebb divatáruházak fashion blogjai

 

Ha magyar nyelven szeretnénk értesülni a legaktuálisabb trendekről, akkor mindenképp a nemzetközileg működő, ám hazai képviselettel is rendelkező divatüzletek webshopjainak blogjait a legjobb böngészni. Ők ugyanis, mint ahogyan a CCC üzletlánc is, mindig az aktuális és legfrissebb trendekhez igazodva írják blogbejegyzésüket, ráadásul a legrelevánsabb források alapján. Ezért a CCC fashion blog bejegyzéseit olvasva biztosan olyan információkat kapunk, amelyek nem visznek minket félre. Ráadásul magyar nyelven mindig aktuális és pontos körképet kapunk olyan témákról, mint az általános öltözködés, illetve hogy mit vegyünk fel például tavaszra 2022-ben? Érdemes gyakran felkeresni. A legjobb benne, hogy sok bejegyzése segít abban, milyen terméket válasszunk a CCC webáruházából, és betekintést nyújt az üzletlánc márkáinak történetébe és érdekességeibe. Ráadásul olyan kulisszatitkokról is értesülhetünk, amely az üzletlánc különféle szolgáltatásiról, akcióiról vagy saját egyedi kollekcióiról ír.

 

Angol nyelven – híres divatmagazinok

 

Nem érdemes a különféle pletykaportálokon nézelődni, ha egyenesen a leghíresebb divatmagazinok híreiből is értesülhetünk. A Vogue magazin például az egyik legpatinásabb fashion magazinnak számít globálisan. Nem véletlenül inspirálta a híre „az ördög Pradát visel” című filmet is, hiszen világhírű vezető magazinról van szó. Egy igazi divatdiktátor hely, ahol a legnagyobb divatházak legfrissebb trendjeiről és kollekcióiról értesülhetünk. Ráadásul naprakész információkat ad arról, melyek a legtrendibb viseletek most akár elegáns, akár street fashion oldalon. Ezek a magazinok minden szezonban már jó előre megírják és bemutatják a szezon trendjeit. A tavaszi-nyári szezont is már sokkal korábban bemutatták, mint sok más oldal. Ezért ha igazán előre szeretnénk tudni mindent, izgalmas részleteket találhatunk az ilyen magazinoknál.

 

Vizuálisan – divatinspirációs képgyűjtők

 

A Pinteresten például rendszeresen osztják meg a divatvilág aktuális trendjeit, méghozzá izgalmas képgyűjtemények formájában. Érdemes lapozgatni és ihletődni általuk. A legnagyobb márkák mellett különféle unikális kollekciókat is láthatunk a világ minden táján alkotó divattervezőktől. A tavaszi-nyári trendeket tehát itt is felfedezhetjük. Sőt, csodaszép outfit ajánlatokat találhatunk ízléses galériákba rendezve. Ezen kívül mi magunk is létrehozhatunk olyan saját inspirációs mappát, amibe gyűjthetjük a kedvenc fashion képeinket.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló